Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Typ Serwera!

PeN21314

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem gotowy kupić serwer minecraft tylko jest 1 problem. Mianowicie nie wiem jakiego typu on ma byc. Jesli bylibyscie tak mili napisac w odpowiedziach bylbym wdzieczny!

PS: Bedzie mi rowniez potrzebna administarcja, programisci i graficy! Jesli ktos chcialby zostac kims z tych osob prosze rowniez dodac odpowiedz.

Z gory dziekuje!

Opublikowano

Gościu jak masz robić server to weś się do roboty i zrób coś naprawdę dobrego :)

Mnie by się marzył taki RPG, tylko nie taki jak tysiące innych psełdo Rpg-ów. Coś takiego z klimatem, a nie bez sensowne stawianie kloców cobla. :0

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Hmmmm, survival :D a jeśli chodzi o programistę to ja znam html'a css'a i podstawy php oraz w średnim stopniu sprawdzam się jako grafik dlatego jak coś to polecam się.

@to

Gościu jak masz robić server to weś się do roboty i zrób coś naprawdę dobrego :)

Mnie by się marzył taki RPG, tylko nie taki jak tysiące innych psełdo Rpg-ów. Coś takiego z klimatem, a nie bez sensowne stawianie kloców cobla. :0

Jak koleś ma kasę żeby opłacić programistę javy do napisania pluginów i dobry pomysł to spoko.

2mmtzeu.jpg

Opublikowano

UP:

Można skorzystać z gotowców. I pamiętaj, że server to nie tylko pluginy -.-

Hm... survival... jak tysiące innych survivalów. Podziękować. -.-

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Dawno nie grałem na ciekawym serwerze. Wymyśl coś czego jeszcze nie było - nowości zawsze przyciągają ludzi.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Survival + Frakcje + McMmo

Pewnie sobie myślicie, że to nudne, nie jeśli na serwerze zostanie zwiększony exp kilkakrotnie (np. zamiast ubicie potorków nie dostaniemy 1 lvl'a tylko 3). :D

eurodos.png

Opublikowano

Ostatnio robiłem ankiete dotyczącą typu serwera i okazuje sie że wiecej osób woli role-play

mieli oni do wyboru GTA,MineZ,III wojna światowa,XXII wiek i czasy sredniowieczne. Najwięcej osób zaznaczyło serwer typowego GTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...